• 18 april

  Virus Effect Remover

  Na het verwijderen van een virus is alle ellende vaak nog niet achter de rug. Met Virus Effect Remover kun je ook de schade herstellen. Bovendien kan het je helpen om hardnekkige virussen en spyware te verwijderen.

  Bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat je de taakmanager weer kunt gebruiken. Veel virussen schakelen de taakmanager namelijk uit. Ook kun je met Virus Effect Remover processen stoppen en onderbreken.

  Hoofdtaak van het gratis open source programma is echter de schade te herstellen dat is aangebracht in het register, het bestandssysteem en in de Windows-instellingen.

  Lees verder / Download

 • 4 april

  Schilderen en tekenen op je computer

  TwistedBrush Open Studio is een echt teken- en schilder-programma. Vanuit het niets kun je er je eigen kunstwerk mee maken.

  We hebben hier te maken met een volkomen ander tekenprogramma dan Photoshop. Met TwistedBrush werkt je echt zoals een schilder of tekenaar op een doek of papier werkt. Je hebt bijvoorbeeld meer dan 5.000 verschillende brush-technieken tot je beschikking, plus heel speciale filters (meer dan 100!) en maskers. Het biedt alles om "verf"-schilderijen te maken, maar ook om je eigen cartoons te tekenen.

  Overigens kun je ook een bestaande tekening of een foto als uitgangspunt nemen, en deze bewerken of omzetten naar een schilderij.

  Er bestaat ook nog een niet gratis versie (TwistedBrush Pro Studio), met nog meer tools en technieken, maar dan ben je wel heel professioneel bezig.

  Download dit programma